Dit is een demo-winkel. Een geplaatste bestelling zal niet worden verwerkt.

Kiyoh logo met link naar klantbeoordelingen

traphekjesstore logo
De shop met verstand van traphekjes

  • Voor 16.00 uur besteld, de volgende dag in huis

  • Gratis verzenden binnen NL bij orders van €70 of meer. Anders €2,95

  • Niet goed, geld terug

veilig winkelen

Privacy Policy

De Wet bescherming persoonsgegevens (Wbp)

Sinds 1 september 2001 is de Wet bescherming persoonsgegevens (Wbp) van kracht. Deze wet geeft aan wat de rechten zijn van iemand van wie gegevens worden gebruikt en wat de plichten zijn van de instanties of bedrijven die gegevens gebruiken. De Wbp is onder andere van toepassing op gegevens die verwerkt worden via de websites van WeLoveShops.nl. Dit betekent dat persoonsgegevens die via internet worden verzameld, bewaard, gebruikt, of op enige andere vorm ter beschikking gesteld, met elkaar in verband gebracht, alsmede afgeschermd worden, onder deze wet vallen.

Jouw persoonsgegevens zijn bij ons in goede handen

Wij gaan zorgvuldig om met je persoonlijke gegevens. Deze gegevens worden veilig bewaard. We maken daarvoor gebruik van de volgende techniek: de Secure Socket Layer (SSL). Je persoonlijke gegevens maken het voor ons mogelijk je ervaring met onze webshop zo persoonlijk mogelijk te maken en af te stemmen op jouw interesses. Indien je hier nog vragen over hebt, kun je contact opnemen met onze klantenservice.

Je hebt te allen tijde recht op inzage, correctie en/of verwijdering van de opgegeven persoonsgegevens.

Lees hieronder wat we doen met je gegevens:

Levering van je bestelling

Om een bestelling te leveren, hebben we een aantal persoonlijke gegevens nodig zoals: je naam, e-mailadres, telefoonnummer, adres(sen) en betaalgegevens. Aan de hand van deze informatie kunnen we de bestelling bij je bezorgen. In je persoonlijke account wordt de volgende informatie opgeslagen: je naam, adres(sen), telefoonnummer, e-mailadres, aflever- en betaalgegevens en eventuele opgegeven informatie en interesses (bijvoorbeeld als we je gevraagd hebben naar je geboortedatum). Op die manier hoef je niet bij iedere bestelling opnieuw je gegevens in te voeren. Ook worden daarin de gegevens over je eerdere bestellingen die je hebt geplaatst bewaard.

Klantenservice

Bij vragen of opmerkingen kun je altijd contact opnemen met onze klantenservice. Gegevens van het telefoongesprek of de e-mail worden bewaard. Op die manier kunnen we je snel helpen. Ook nemen we deze opmerkingen mee om onze dienstverlening te verbeteren. We maken geen geluidsopnames van telefoongesprekken. 

Cookies

Cookies zijn kleine informatiebestandjes die tijdens het bezoeken van een website worden opgeslagen op je computer. Aan de hand van cookies wordt persoonlijke informatie verzameld. Deze informatie kan bijvoorbeeld gebruikt worden om jouw interesses te achterhalen en je shopervaring bij onze webshop daar op af te stemmen. Daarnaast is deze informatie nodig om het functioneren van de website te verbeteren. De cookies zijn volkomen veilig en je kunt ze zelf uitschakelen via je browserinstellingen.

Google Analytics

Op onze websites gebruiken we Google Analytics om jouw gebruik van onze websites te analyseren, zodat we de shops daarop kunnen aanpassen. Google Analytics is een gratis dienst van Google om statistieken van een website te verzamelen. Het doel van deze dienst is om een duidelijk beeld te krijgen van bijvoorbeeld bezoekersstromen, verkeersbronnen en paginaweergaves. Dankzij deze informatie kunnen we de website aanpassen aan het gedrag van de bezoeker.